Szeretnéd tudni, mi kell a Férfinak?
Íme néhány szabály, amiket ha betartasz, tuti belopod magad a szívébe!


Bókolj a Férfinak!

A Férfiak is szeretik azt hallani, hogy izgatóak, szépek, és a szemed fényei. Mondd neki, hogy milyen jó szerető, hogy nagyszerűen néz ki, szexi illata van, milyen okos, milyen ügyesen megszerel dolgokat, hogy megbízol benne és, hogy mennyire megérte őt választani.


Fogadd el a segítségét !

A Férfiak inkább a cselekedeteikkel mondják hogy "szeretlek", mint szóban. Ha megjavítja a hajszárítód, megnézi az autódban az olajszintet, elhozza a tisztítóból a ruhát, stb. Bármilyen kis megmozdulása azt mondja "szeretlek". Fogadd el, és értékeld!


Bánj vele egyenrangúként!

Add meg neki azt a tiszteletet, amit megérdemel. A Férfi élete gyakran komplikált, és a nőnek nagyobb tiszteletet kell mutatnia a férfi, és a szabályai iránt. A Férfi tulajdonképpen azt szeretné, hogy a nőért dolgozzon, támogassa őt, vigyázzon rá, boldoggá tegye, és hogy megvédje a világtól. Jobban akard azt, hogy a bajtársad legyen, ne pedig azt, hogy a megmentőd. Ha megmentőt akarsz, akkor fordulj szakemberhez, de ne a párodban keresd azt! :)


Legyél a barátja !

A legjobb barátja. Légy nyitott, befogadó, hívogató és kecsegtető. Hogy ezt elérd, ahhoz az kell, hogy valóban érdeklődj iránta, nem pedig birtokolni akard. A valódi érdeklődéssel egy olyan érzést sugározol hogy te egy biztos hely vagy a számára, ahol nem érheti semmi baj.


Ne próbáld megváltoztatni !

Ha ő nem olyan amilyet te szeretnél, akkor engedd elmenni és lépj tovább. Ne próbáld olyanra változtatni, ami nem ő.


Varázsolj mosolyt az arcára !

Mivel a Férfi sokat dolgozik és sok stressz éri, ezért igen jólesik neki, ha a nő megnevetteti, különösen, amikor depressziós, és sötét a világ körülötte. Tehát, frissítsd fel a humorérzéked, és nyert ügyed van. Ha vidámmá tudod tenni, akkor mind többet szeretne veled lenni!

Ismerd el!

A Férfiaknak kell, hogy elismerve érezzék magukat. Kell nekik, hogy bízzanak bennük. Engedd el néha bulizni a haverjaival! Higgy nekem, a Férfi inkább otthagyja korábban a haverjait, és siet haza egy megértő nőhöz, mint egy olyanhoz, aki folyton olyan, mint egy időzített bomba, a szeme pedig villámokat szór.


Az ambíció és a vezetői hajlam, vonzóvá teszi a nőt !

Ha egy Férfi látja, hogy van ambíciód, nem fogja azt érezni, hogy te csak olyan nő vagy, akinek az kell, hogy valaki gondoskodjon róla. A legtöbb Férfi ettől tart egy kapcsolatban, hogy neki kell lennie az eltartónak.


Legyél jóban a baráti társaságával !

Igyekezz, hogy a barátai megkedveljenek, mert ha nem szeretnek, akkor megpróbálják rólad lebeszélni.


Kérkedj a pasiddal!

Dobj be egy dicséretet róla a családban vagy a barátaidnak, amikor ő is hallhatja. Attól totál elolvad egy pasi, ha a nője dicsekszik vele.


Higyj benne!

Ekkor mutatod ki neki legjobban a szereteted. A képességeit támaszd alá a bizalmaddal és a hűségeddel. Ha te hiszel benne, ő ezt fogja magában mondani: "Tudom hogy ezt meg tudom csinálni, mert ő tudja ,hogy képes vagyok rá. Ő bízik bennem és én értékelem a véleményét. Erősnek érzem magam!"


Fékezd a nagy szád!

Ne tagadd! Egy fecsegőgép vagy! Engedd néha a férfit is szóhoz jutni, és tanuld meg élvezni a csönd szépségét. Néha a csend zenél. Tartogasd a vég nélküli pletyizést a "a lányos estékre."


Ne legyél nyitott könyv!

Mennyire kifinomult a női ravaszságod, és a misztikumod? A misztikus légkör érdekes, és arra készteti a Férfit, hogy mindig visszajöjjön, remélve, hogy megtud rólad még pár titkot. Ha a férfi figyelmét meg akarod tartani, csak tartsd nyitva a füled, csukva a szád és minél kevesebb infót adj magadról. A misztikus légkör a Férfi számára provokatív és rokonszenves.


Ne legyél sírós kislány!

Sok Férfi azért panaszkodik, hogy a nők ok nélkül sírni kezdenek, vagy gyanúsan viselkednek, vagy bizalmatlankodnak.

Az igazi Férfi egy felnőtt szeretőt akar, egy barátot, és egy érzelmileg stabil partnert. Tehát szedd össze magad!

Ne veszekedj a Férfival, mert utálják a konfliktusokat és menekülnek ezektől a helyzetektől!


Tedd kíváncsivá!

Légy egyik este nagyon törékeny, kis aranyos, kedves és figyelmes szerető, a másik este pedig egy szexre kiéhezett vadállat! Biztos, hogy a kíváncsisága egyre több ilyen estét követel majd.
Légy fogékony és nyitott az új dolgokra!
Légy büszke a testedre! Ne takargasd magad, s ne követeld a lámpaleoltást.
Légy spontán és ragadd meg a pillanatot!
Semmi sem unalmasabb, mint a kötelező szerda esti szex.
Flörtölj vele a hálószobán kívül is.

Légy őszinte!

Segíts nekik, hogy boldogokká tegyen és hogy ő is boldog lehessen. Ne játssz vele hülye játékokat. Légy valós. Újabban a női magazinok is azt írják, hogy a férfiak inkább előnyben részesítik azokat a nőket, akik őszinték, mint a nagy melleket, tökéletes testet, vagy a csodás hajat.


Áraszd a szexualitásod!

Ha szexisnek érzed magad, akkor úgy is nézel ki. Egy nagyon rövid, szűk miniszoknyát egy alig valamit takaró toppal nem sok férfi tart szexisnek. Ez inkább azt sugallja, hogy könnyű préda vagy, és így is fognak hozzád viszonyulni. Inkább egy kicsit kopott farmer és egy egyszerű felső az, ami már azt engedi következtetni, hogy többől állsz mint egy dögös cucc. Éreztetned kell hogy összhangban állsz magaddal. A szexi nő az, aki nem csak kényelmesen érzi magát mint nő, hanem szeret nő lenni, és ezt érezteti is.


És végezetül:

A bőkezűség vonzó

Adj minél több érzelmet, támogatást, áldást. Ne csak a magad problémáira összpontosíts, hanem a körülötted lévő emberekre is. És meg fogod látni, boldoggá tesz az, ha valamit tudtál valakinek adni.

A fentieket illik nem csak megjátszani, mert előbb utóbb kiderül és attól nagyon bepöcennek a FÉRFIAK!